Пилипів Руслан Миронович

Пилипів Руслан Миронович – кандидат юридичних наук, доцент кафедри права та гуманітарних дисциплін

E-mail: ruslanpylypiv@ukr.net

Освіта:

2004р. Національна юридична академія ім. Я. Мудрого, м. Харків, кваліфікація юрист, спеціальність – «Правознавство» .

Ад’юнктура: 
2015 р. по 2018р. – ад’юнкт Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України
2018р. – захист кандидатської дисертації на тему: «Адміністративно-правове регулювання діяльності патрульної поліції у сфері дорожнього руху в Україні: забезпечення безпеки та протидія злочинності». Спеціальність
12.00.07 –адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право.

27.10.2022 року протоколом №7 ЗВО “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна” присвоєно Пилипіву Р.М. вчене званння доцента кафедри галузевого права та загальноправових дисциплін.

Свідоцтво № 1241533  про дійсне членство наукової організації “Центр українсько-європейського наукового співробітництва”, основною метою якої є вивчення досвіду діяльності закладів вищої освіти та суб’єктів публічного адміністрування у сфері освіти й науки держав Європейського Союзу, а також для створення спільного сприятливого наукового середовища України та держав європейьского Союзу

Підвищення кваліфікації: 
Захист дисертації зі спеціальності 12.00.07 –адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право, спеціалізованої вченої ради Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України (2018 р.)

Certificate for active participation in the VI International Science Conference  jo Basic Sciences, Arts, Business and Education, Internet Technologies and Society “Trends and ditections of development of scientific approaches and prospects of integration of internet technologies into society”  Пилипів Р.М. (23.02.21-26.02.21)

Сертифікат про Участь у ІІІ Молодіжній науково-практичній конференції “Безпека на дорозі”

Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”. Сертифікат про участь у роботі міжвузівської науково-практичної конференції “Сучасна наука:стан, проблеми та перспективи розвитку” 24.05.2021 р. (наказ № 15-с від 24.05.2021 р.)

Сертифікат про участь у міжнародному стажуванні “Сучасні тенденції розвитку освіти в сучасному інформаційному просторі та наукової діяльності. Європейський досвід і практика” № IIS-IEPD/10002/2021 4.10.-29.10.2021 р.

Сертифікат про успішне завершення курсу “6 кроків до доброчесності: від теорії до практики” 9.11.22 р.

Сертифікат знання іноземної мови В2 

Свідоцтво про реєстрацію авторського права на Монографію “Юридична відповідальність за керування транспортними засобами у стані сп’яніння: проблеми та шляхи удосконанлення правового регулювання” 7.02.2023 р.

Сертифікат про участь у V Міжвузівській науково-практичній конференції: Сучасна наука: стан, проблеми та перспективи розвитку” 23.05.2023 р.

Сертифікат про участь в Міжнародній науково-практичнійконференції «Актуальні питання теорії та практики в галузі права, освіти,соціально-гуманітарних та поведінкових наук в умовах воєнного стану», 25-26 квітня 2023 р. , м.Чернігів

Сертифікат № 135\23-73 учасника воркшопу  ” Інклюзивний туризм як ефективний шлях соціалізації людей з інвалідністю впродовж життя” за сприянням Фонду ім. Фрідріха Ебарта

Академічний та організаційний досвід: 
служба в ОВС України та органах Національної поліції України (серпень 1994р. – вересень 2017р.);
старший викладач кафедри «Право» Івано-Франківської філії ЗВО Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» (2017р. – по грудень 2018р.)
доцент кафедри «Право» Івано-Франківської філії ЗВО Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» (2019р. – по теперішній час).

Забезпечення освітнього процесу:
– навчальні дисципліни: «Адміністративне право України»,
«Адміністративний процес Україна», «Фінансове право», «Кримінальний процес», «Виконавче провадження», «Юридична психологія»;

Наукові публікації: у дослідницькому доробку – більше 30 наукових праць, у тому числі у міжнародних та фахових виданнях.

https://scholar.google.com.ua/citations?user=oxeKATcAAAAJ&hl=uk

Сфера наукових інтересів – право, юриспруденція.

Відзнаки і нагороди: 

Грамота Президента Відкритого міжнародного університету розвитку людини “Україна”; (2019р.);
Грамота Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано- Франківської обласної державної адміністрації (2019р.);
Грамота Директора Івано-Франківської філії Університету «Україна» (2020р.)

Подяка за багаторічну плідну працю, добросовісне виконання службових обов’язків, активну громадську діяльність та з нагоди 25-річчя Університету “Україна” 2023 р.